Hemmelig tur og overnatning i børnehaven

Card image cap
10/06-2024

Hemmelig tur og overnatning i børnehaven

Hemmelig tur og overnatning i børnehaven

 

Det kræver Mod, det giver Fællesskab, og det skaber en særlig (forventnings-)glæde, når det pædagogiske personale med deres faglighed planlægger en afslutningstur/et afslutningsdøgn for skolegruppen.

Traditionen tro blev Alferne d. 7. juni hentet med bus, og kun personalet vidste på forhånd, hvor de skulle hen. Turen gik dette år til Givskud ZOO Og hvilken tur, Alferne havde! De var i skoletjeneste, fodrede dyr og var på safari-tur ind til løverne, antiloperne, girafferne mv. De gik naturligvis også igennem Dinosaurus-parken, og fik endnu en oplevelse med hjem i rygsækken. Og ikke mindst legede de på en kæmpe-legeplads, der i den grad udfordrede (og udviklede!) motorikken.

Efter en skøn dag i Givskud gik turen tilbage til Tumlelunden, hvor forældrene overraskede med at stå med flag og konfetti-rør ved vores hjemkomst. Wauw en følelse!

Efter et par timers hvil derhjemme, kom børnene tilbage med overnatnings-grej og det fine tøj på; klar til fest i børnehaven, hvor der skulle spises, hygges og danses på bordene!

Efter en succesfuld overnatning kom forældrene, igen traditionen tro, til morgenmad kl. 8 lørdag morgen, og mødte ind til endnu flere overraskelser; herunder en video fra deres børns sidste tre års børnehave-liv, og ikke mindst en fotobog med masser af gode Tumlelunds-minder, der illustrerer dét, vi arbejder ud fra i hverdagen; Fællesskab, Glæde, Mod og Faglighed.